Mountains

Storytel - det perfekta sällskapet när du är ute i naturen

Inget väger så lätt som ljudboken! Med en ljudbok i öronen kan tältnatten, löprundan, bärplockningen, promenaden eller stunden på stranden kännas extra trivsam. Ta med Storytel i fickan och välj bland ett oändligt bibliotek. Storytel har över 1 miljon titlar, både ljudböcker och e-böcker. Det kommer nyheter varje dag och du kan lätt ladda ner alla böcker för att lyssna offline. Perfekt om man befinner sig på resande fot eller inte har tillgång till ett stabilt nätverk.

Visste du att Storytel har innehåll som du bara hittar hos Storytel? Det stämmer, hos Storytel hittar du Storytel Originals, innehåll som bara finns på Storytel. Skapat för ljudboksälskare och omöjligt att sluta lyssna på.

Nedan följer några tips som med fördel kan tas med på semester, på löprundan, i tältet eller på bärplockningen:

Sugen på crime? Lyssna på deckaren Dödens ängel av Nis Jakob, en spännande bladvändare!

Vill du hellre lyssna på en varm och underhållande roman? Lyssna på Andra kvinnors liv av Jojo Moyes.

Nyfiken vem Babben var innan Babben? Lyssna på Barbro för Babben, en biografi om humor, tragik och allt däremellan. Vem påstår att livet är enkelt?

Just nu har Storytel sommarerbjudande, 50% på 4 månader*. Fånga sommarkänslan med Storytel och börja lyssna nu! https://www.storytel.com/se

*Erbjudandet gäller på abonnemangen Basic, Premium och Unlimited för nya kunder fram till 2023/07/02. Efter 4 månader övergår abonnemanget automatiskt till ett vanligt abonnemang, från 129 kr/månad. Referenspriset avser Storytel Basic. Avsluta när du vill.