Mountains

Hotellet långt ifrån lagom!

Det finns tillfällen när vardagen behöver förgyllas med lyx eller romantik.

Andra gånger hitta en tillflyktsort med jakt, golf, fiske, vandring och livets goda. Eller allt på en gång. Välkommen till anrika Hotel Montagne!

Efter en totalrenovering har detta historiska hotel återigen öppnat med

ett upplevelserikt manér som blandar dåtid och nutid med vågade men ändå stilfulla interiörer som gör ett verkligt intryck genom färger, former och design. Vart och ett av hotellets rum har sin egen unika stil, från romantiska sviter till livfulla temarum som Havanna eller Las Vegas-sviten. Hotellets salonger och matsal har också samma sköna atmosfär som imponerar.

HM_webb2023_00099-HDR-Small.jpg

Men Hotel Montagne är inte bara en oas för privata gäster – det är också ett perfekt alternativ för medelstora konferensgrupper. Att hyra hela hotellet är ett optimalt val. Med 33 bäddar och tillgång till områdets rika fritids- och friluftsaktiviteter som jakt, fiske, golf, vandring, paddling och cykling blir varje konferens perfekt. Lägg även till provningar av olika slag med vin, choklad, destillat etc. i hotellets salonger.

Och när det kommer till middagar erbjuder Hotel Montagnes restaurang en gedigen meny med närproducerade och säsongsbetonade råvaror, tillsammans med ett balanserat urval av fina drycker från vinlistan. Så oavsett om du letar efter en lyxig och romantisk tillflyktsort eller en konferens som kombinerar det bästa av uteaktiviteter och fina middagar, kommer Hotel Montagne ta väl hand om dig!

hotelmontagne.jpeg

Fakta:

Hotel Montagne, Åmmeberg

12 rum

33 bäddar

Matsal 50 gäster

Salonger 10 – 50 gäster

3 konferensrum

info@hotelmontagne.com

www.hotelmontagne.com