Mountains

Dometic GO förkortar startsträckan till äventyret

Vad sägs om att alltid vara redo för nya äventyr vare sig det handlar om några dagar, en weekend eller bara en kväll? Med smarta Dometic GO bygger du upp ditt basläger för familj och vänner på nolltid. Och det bästa - allt får plats i bagaget på bilen.

Nya GO-serien från Dometic förkortar startsträckan till äventyret. Konceptet bygger på hållbara, lättpackade produkter som underlättar livet hela vägen från hemmet till vistelsen i naturen. Med Dometic GO är du alltid redo för att möta äventyret oavsett om det handlar om en hel helg eller några timmar efter jobbet.

SAR_01091_01 small.jpg

Packa, förvara, GO!

Dometic GO innefattar allt som krävs för att bygga ett trevligt och funktionellt basläger med förvaring, möbler och ett unikt vattensystem. Robusta förvaringsboxar, tillsammans med hopfällbara stolar och bord är anpassade efter att rymmas i bilens bagageutrymme. Allt du behöver göra är att slänga in prylarna, hoppa in i bilen och möta världen. Du planerar resan och Dometic GO tar hand om komforten. Enkelt.

Flexibla stolar och bord för krävande utomhusmiljöer

Dometics innovativa campingbord i aluminium med hållbar bambuskiva är gjorda för livet utomhus. Bordet packas och fälls enkelt upp, sen är det upp till dig hur du vill använda det.

Dometic GO Compact Camp Table har nämligen tre användningsområden och fungerar lika bra som matbord och kaffebord eller som ett lägre bord för barnen. Det går enkelt att klicka in rätt läge och välja höjd.

Stolarna i Dometic GO-serien finns i två varianter: en fällbar bänk och en lite kraftigare stol med rygg och armstöd. Den hopfällbara bänken, Dometic GO Compact Bench är en lättviktsbänk för två personer som också fungerar som avlastningsyta. Den vikbara bänken tar nästan ingen plats alls och är tillverkad i aluminium och med tåligt 600D-tyg.

Dometic GO Compact Camp Chair är en bekväm hopfällbar stol som kan användas till allt från avkoppling till utomhusmiddagar. Stolen är likt bänken tillverkad i aluminium och med slitstarkt tyg, för användning i krävande utomhusmiljöer. Med en Dometic GO-stol i packningen har du alltid en behaglig sittplats där du kan ladda batterierna inför nästa äventyr.