Mountains

Kombinera HLR och Första hjälpen med Outdoors. Då får du ”Wellness & Safety by Addici”

För oss på Addici Security handlar Wellness & Safety om att komma ut i en lugn, harmonisk miljö i naturen, bo bra, äta gott och samtidigt bli certifierad (genom HLR Rådet) inom utbildningar som HLR och Första hjälpen (med inriktning på outdoors).

Deltagarna erbjuds en upplevelse utöver det vanliga där fokus ligger på samvaro, praktiska övningar, upplevelsebaserad inlärning och nya kunskaper inom vildmark. Alla våra instruktörer är mycket erfarna och delar med sig av sina kunskaper på ett personligt, motiverande och inspirerande sätt.

104b591e-fd2b-4afd-ac5b-6a5fc364db44.jpeg

Att kunna rädda liv, ta hand om skador och förebygga skador är livsviktiga kunskaper både i vildmarken och utanför.

Alla Wellness & Safety kurser skräddarsys efter kundens önskemål om plats (Sverige), exakt innehåll, mat och logi.

I Grundkonceptet rekommenderas minst 8 deltagare, en övernattning i Tipi (med kamin) och start, förmiddag med slut lunch dag två. Deltagarna bjuds in att delta i matlagning och campliv på den nivå de själva önskar. Går alldeles utmärkt att bara ”åka med” och njuta av sceneriet också.

Utrustning som krävs är endast sovsäck, liggunderlag och kläder efter väder.

Resten fixar vi!

Jesper Borrfors, Stabschef Addici:

Addici Security är fjärde största säkerhetsleverantören i Sverige med ca 700 medarbetare som dagligen gör världen till en bättre plats. Vi har länge utbildat våra kunder inom en rad olika Safety & Security utbildningar (HLR, grundläggande brand, självskydd, första hjälpen och mycket mer)

Vi ser att utbildningseffekten outdoors blir högre när fler dimensioner adderas vilket bidrar till både roligare och mer minnesvärda upplevelser.

Våra instruktörer arbetar till vardags inom säkerhetsbranschen och gemensamt intresse är outdoors inom olika professioner. Att kombinera detta har blivit en succé både för kursdeltagare och instruktörer.

fa0c35e9-ff76-40d9-9e18-cd5352f4c240.jpeg

Wellness & Safety genomförs året runt på alla platser i Sverige med både mindre och större grupper, Varmt välkomna till en härlig vistelse med nya kunskaper!

www.addici.se

Tidsåtgång 24 timmar

Svårighetsgrad Lätt

Målgrupp Företag/Föreningar/Grupper

Pris Varierar beroende på upplägget.

87635c43-ec06-4324-b098-6bda3d7a1802.jpeg
7466ed05-98dc-4acf-b687-f0ba59a9b709.jpeg