Mountains

Upplev Fjällräven Classic - i samarbete med Fjällräven

Fjällräven Classic - i samarbete med Fjällräven

Fjällräven Classic är, enkelt uttryckt, en vandring i naturen. Du bär med dig allt du behöver på ryggen medan Fjällräven sköter logistiken, inklusive frystorkad mat, transporter, planering av rutten med mera. Syftet är att inspirera och uppmuntra människor från hela världen att uppleva naturen och att dela sin passion för vandring med likasinnade.

Allt började i Sverige för 17 år sedan, idag finns Fjällräven Classic på flera håll i världen, som USA, Korea och Danmark. Vi är övertygade om att Fjällräven Classic är för alla. Är du nybörjare finns det massor av råd och tips du kan få, och är du mer erfaren är det en möjlighet att vandra med likasinnade från hela världen, ge tips till nybörjare och inspirera andra att vandra mer.

Några som nappade på att testa på de 110 km i fjällterräng var Karolina Symington och Linda Persson. Ingen av dem hade fjällvandrat innan de bestämde sig för att ta sig an Fjällräven Classic. Efter lite googlande, inköp av utrustning och noggranna förberedelser, genomförde de den krävande vandringen som skulle komma att bli en av deras livs bästa upplevelser.

Anette Andersson140821_9201_HIGH RESOLUTION (kopia) (1).jpg
Anette Andersson_210818_6030_HIRES (kopia).jpg

Läs mer på https://classic.fjallraven.com/sweden/sv/