Mountains

Att vara ute är livskvalité!

För mig finns det inget bättre än att vara ute naturen. Och under dessa tider, då sammankomster inomhus är begränsade, har naturen spelat än ännu större och viktigare roll.

Jag heter Nicole Donvy, är 29 år, bor i Malmö och jobbar som dykare, äventyrare och expeditions guide. Just nu är jag med i programmet "Ensam i vildmarken" som sänds på kanal 5 och Discovery+.

Jag bara älskar att sova och äta ute framför en öppen eld. Och det finns inget mer njutbart än att vakna till fågelkvitter och ta en kopp kaffe ute i det fria.

Är du också en människa som älskar att vara ute i naturen eller du kanske vill börja vara mer utomhus? Äventyret är närmare än du tror. Istället för att resa jorden runt har jag under det senaste året utforskat den skånska naturen mer än någonsin och blivit lite nykär. Hur hittar man vart man ska åka då? Det lättaste är ju såklart att följa en redan existerande led så som till exempel Skåne leden. Jag vill tipsa om de norra delarna av Skåneleden som ligger på gränsen till Blekinge. Där finns även vindskydd och utmärkta eldstäder. Så ta med vänner, familj och dina käresta ut och njut god mat och naturen tillsammans!