Mountains

Klättring på Kullaberg, en upplevelse utöver det vanliga!

Information

icon
PrisGratis
icon
UtrustningMöjlighet att hyra

Den dramatiska terrängen på Kullaberg är unik och här bjuds du på fantastiska klättermöjligheter i norra Europas största klätterområde. Här klättar du på Kullabergs karaktäristiska röda gnejsklippor och inramningen är storlagen. De branta klippformationerna som stupar ner i havet, vågorna som slår mot klipporna och den magnifika utsikten gör din klätterupplevelse till något utöver det vanliga.

Alla kan klättra och på Kullaberg finns det fler än 900 leder att välja mellan. Du väljer svårighetsgrad efter dina egna förutsättningar och det finns flera arrangörer som erbjuder kurser och klätterplatser som passar olika nivåer. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren klättrare kommer din klätterupplevelse på Kullaberg bli oförglömlig!

Klippklättring på Kullaberg är en populär aktivitet och ett storslaget sätt att uppleva Kullens natur på. Alla kan klättra och på Kullaberg finns det fler än 900 leder att välja mellan. Du väljer svårighetsgrad efter dina egna förutsättningar och det finns flera arrangörer som erbjuder kurser och klätterplatser som passar olika nivåer. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren klättrare kommer din klätterupplevelse på Kullaberg bli oförglömlig!

Ladda ner appen för att läsa mer