Mountains

Upplev fantastiska Kullaberg med kajak!

Information

icon
LedtypFrivandring
icon
PrisGratis
icon
UtrustningMöjlighet att hyra

Här kan du paddla kajak och samtidigt njuta av den unika och dramatiska terrängen som gör Kullaberg till ett av Sveriges mest välbesökta naturreservat. Med kajaken kan du paddla dig runt längs med den steniga kusten, paddla in och ut i vikar och hitta egna smultronställen. Här paddlar du i kristallklart vatten och möts av en oförglömlig naturupplevelse inramad med dramatiska klippformationer som stupar ner i havet, tunnlar, grottor och fina badstränder gömda bland klipporna.

Om du har tur får du dessutom se både sälar och tumlare på ditt kajakäventyr!

Alla kan paddla kajak och det är lätt att hitta en form som passar sin egen nivå. På Kullaberg kan du hyra kajak och paddla på egen hand eller följa med på en arrangerad kajakaktivitet. Det finns flera arrangörer som erbjuder både introduktionskurs i paddling och gemensamma turer där du guidas fram längs kuststräckan mellan Mölle och Arild. Utifrån din egen nivå och önskemål finns här olika upplägg för att göra ditt kajakäventyr oförglömligt!

Paddla kajak på Kullaberg är en populär aktivitet och ett storslaget sätt att uppleva Kullens natur på. Här finns flera arrangörer som har stor erfarenhet av paddling i området och som utifrån dina önskemål hjälper dig till en lyckad upplevelse.

Ladda ner appen för att läsa mer