Mountains

Fiskeäventyr på Vättern tillsammans med Charterfiske

Information

icon
TidsåtgångHeldag
icon
SvårighetsgradMedel
icon
PrisOffert
icon
UtrustningMöjlighet att hyra

Expert eller förstagångsfiskare?

Oavsett kunskapsnivå har Charterfiske kunskapen att lära dig fånga fisk. På Vättern är den vanligaste fiskemetoden trollingfiske, eller så kallat släpfiske. Det innebär att man släpar beten bakom båten vilket är en mycket effektiv metod för att fånga just öring, röding och lax, men även gädda och gös. Hos Charterfiske läggs stor vikt vid säkerhet och anpassning efter dina önskemål, allt för att kunna erbjuda dig en fiskeupplevelse utöver det vanliga.

Fiske i världsklass

Som mobil fiskeguide kör Ove guidade trollingfisketurer från flera hamnar Vättern, däribland från Hjo. Härifrån väntas sedan ett fiskeäventyr i världsklass. Den stora klarvattensjön Vättern, erbjuder goda förhållanden för fiskarna och ett siktdjup på över 15 meter vilket gör sjön unik. Den som har fiskelycka kan fånga insjölax, insjööring, storröding, gös, abborre och gädda i rikliga mängder under stora delar av året. Goda chanser att fånga storröding i Vättern har du i januari månad samt under sommarmånaderna juni till september. Insjööring och insjölax fångas bäst på våren i april och maj och även i januari.

Skräddarsydda paket

Med Charterfiskes mångåriga samarbete med kvalitativa boenden runt om i Skaraborg inklusive i Hjo har du möjlighet att skräddarsy din upplevelse. Du kan även sy ihop fisket med andra upplevelseaktiviteter eller fiska som konferensaktivitet.

https://www.vastsverige.com/skovde/produkter/charterfiske/?site=767

Sunt förnuft och respekt för naturen.

Ladda ner appen för att läsa mer