Mountains

Upzone Äventyrspark på Västervik Resort

Information

icon
TidsåtgångHalvdag
icon
MålgruppFamilj
icon
PrisOffert

Upzone välkomnar dig till äventyr, lek och friluftsaktivitet utöver det vanliga. Kom och sväva mellan trädtopparna på höghöjdsbanor och vajrar, hitta din utväg ur vårt Escape Game eller varför inte utmana vänner/familj i vår lagkamp?

Prova på Upzone’s populäraste och mest uppskattade aktivitet. Äventyrsklättring i höghöjdsbanor är ett äventyr på 2,5 timme och under äventyret får du uppleva höga höjder, klättra, balansera och åka linbana bland trädtopparna. Det är en rolig utmaning där alla kan klättra på sin egen nivå. Så det är helt okej om någon av er är lite rädd för höjder. Guiderna på Upzone kommer ta väl hand om er. I parken finns olika zoner som markerar höjden och svårighetsgraden. Alla zoner innehåller ett flertal olika hinder eller långa ziplines som är uppspända mellan träden och varierar mellan 20 - 140 meter beroende på avstånd mellan träden. Ni väljer själva vilken av våra olika banor ni vill klättra och väljer detta på plats i parken efter er gemensamma introduktion och säkerhetsgenomgång.

Tider för äventyren bokas på upzone.se eller i Upzones gästservice som du hittar i rotundan bakom restaurang Topolino på Västervik Resort. Alla aktiviteter startar i Rotundan och frågor angående banor, säkerhet, bokning mm besvaras av Upzone på telefon 010-110 23 23.

Inga förkunskaper krävs

Ladda ner appen för att läsa mer